Perşembe, Haziran 29, 2006

Windsurf - Çeşme Alaçatı


Kesinlikle bağımlılık yaratan bir aktivite bu surf.

Deniz, rüzgar, surf ve ben..

Başka herşey dışarıda kalıyor yaparken. Başka herhangi bir şey düşünmeye kalkıncada insanın tek dünyası soğuk deniz suyu oluyor :) Tabiki bu en azından başlangıç için böyle, neettt :)) Henüz yeni başladım fakat oldukça hızlı ilerlediğimi düşünüyorum..

Yukarıda, rüzgar yaklaşık 22-27knot'lar civarındayken, yani henüz benim için erken(!) olduğu bir gün 28 Haz Çarşamba günü, tüm dünyadan free style surferlar Alaçatı'yı şenlendirirken çektiğim bir fotoğraf var.

Birkaç kişiye gösterdim bu fotoğrafları. 'Aa tamda adam düşerken çekmişsin' diyenlere çok güldüm. Adamlar düşmüyorki!! :) Board, bumba ve yelken bir parçaları olmuş neredeyse. O kadar rahatlar board üzerinde.. İşin püf noktası ve özüde bu aslında. İstekli ve rahat olacaksınız.

Kesinlikle tavsiye ediyorum, surfe başlayın. Bu zevkten mahrum kalmayın. ;)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar.. çeşme alaçatıda tavsiye edebileceğiniz ve ders alabileceğimiz bir yer var mı?
hepdundar@hotmail.com

IQ't dedi ki...

TTA var Babylon'a en yakın yerde, yani girişe göre en sonda.

ASPC var, arada 2 farklı ders alınabilecek yer daha var.

Ben TTA'den almıştım derslerimi. Bu sene Yelken eğitimleri olduğu için pek uğrayamadım, giden arkadaşlardan son durumunu kontrol edip size güncel bilgi vereceğim.

IQ't dedi ki...

Şu aralar arkadaşlarımın daha çok memnun olduğu yer ise ACTIVE..

Burayı deneyebilirsiniz. Başlangıç kısmını atlattıktan sonra en önemli şey 'kilometre yapmak'.. Yani board üstünde yatıp kalkmak :)

Related Posts with Thumbnails