Perşembe, Ağustos 21, 2008

Abuzeyd Abeyy

* Babam seni çok seviyor..

Gözlerim dolmuş, güneş gözlüğümün ardından belli etmemeye çalışarak araba kullanıyorum. Bir sonun başladığı hastane koridorlarına doğru ve hiçbir şey olmamışçasına davranmaya, hiçbir şey belli etmemeye çalışarak.. Ebuzeyid Abi'nin kızı Zeynep bana yukarıdaki cümleyi söyleyince kendime geliyorum. Yol boyunca aklımdan her türlü anı gelip geçiyor..

Bugün gerçekten kötü bir gün..

Abuzeyd Abeyy.. O benim Abuzeyd Abeyy'im.. Bana herkese olduğundan farklı, daha iyi, daha olumlu davranırdın. Seni çok seviyorum, seni çok seviyoruz Vestel olarak.

Nasıl bir tatile çıkıyorsun bilemiyorum, ancak şunu bil ki, fabrikamızın kapısında gözler döneceğin günü hep tebessümle anarak bekleyecek..

2 yorum:

Bahattin Aslan dedi ki...

hakikaten acımız çok büyük içimiz parçalanıyor öyle bir insandı ki anlatılamaz sanmıyorumki bir karıncayı incitebilsin o derece dürüst bir insan benim babam gibiydi babam diyorum çünkü ben ayaktaysam onun sayesinde ayaktayim kim bilir benim gibi kaç kişiyi bu şekilde hayata bağlamıştır hakikaten zamansız ayrıldın aramızdan. ALLAH CC mekanını cennet,eşine ve çocuklarına sonrada biz akrabaları vede iş arkadaşlarına sabırlar versin........

Bahattin Aslan dedi ki...

http://ebuzeyidceylanrahmetleanyoruz.blogspot.com/2008/08/ebuzeyid-ceylan-aramzdan-zamansz-ayrld.html

Related Posts with Thumbnails